Att leva på spel som poker, betting och odds är faktiskt fullt möjligt idag och du kan spela online, varifrån du vill i hela världen. Detta är en livsstil som tilltalar den frihetsälskande individen och den som uppskattar spänningen i spel. vem gör inte det? undrar den spelbitne. Ja, det är faktiskt inte helt självklart att alla gillar lek och spel, vissa tycker bättre om att teckna, titta på TV eller till och med påta i trädgården, that’s a fact. Men, för den som gillar spel innebär Internet att en bit av himmelen har slagit upp dörrarna till paradiset.

Ett spel som skapat många nya miljonärer och kända namn är poker. Pokern är ju ett skicklighetsspel och som sådant är förmågorna möjliga att träna upp och lära sig. För den oinsatte kan tanken på en karriär inom spel te sig som dumheter på hög nivå men vad de inte förstår är att för dem som har förmågan så är poker ett enkelt sätt att tjäna pengar på online. Poker är ett skicklighetsspel och har man intresset och läggningen som krävs så har man alla möjligheter att bli en framgångsrik pokerspelare.

Vad är det då som krävs för att bli en framgångsrik pokerspelare? För det första är det bra att ha ett visst intresse för matematik. Poker och Bingo har till exempel ingenting gemensamt. Dock är det mycket vanligt att man ser bingospelare vid pokerborden. Bingospelaren har inga matematiska beräkningar med i sitt spelande utan sitter med varvet runt och vinner endast på tur, så som bingospelare plägar. Men detta kommer aldrig att bli några framgångsrika pokerspelare. Däremot blir de avskydda inslag vid pokerborden eftersom de förstör all form av finess i det ädla pokerspelet. Självklart kan man vinna på turspel som Bingo och slots men skicklighetsspel och strategispel är den säkraste vägen till framgångar inom spel.